Tromsø – Bodø 2021

B8 Tromsø – Bodø (Lofoten reis 2)
31 juli- 11 augustus 2021

 

Deze wandel- zeilvakantie begint in het levendige Tromsø, waar je op zaterdag 31 juli om 12.00 uur aan boord komt. De Lofoten, volgens de Noren het mooiste deel van Noorwegen…, is indrukwekkend door de machtige bergen, fjorden én beroemd vanwege het speciale licht!
We wisselen zeildagen en wandeldagen met elkaar af. We bezoeken oa de Trollfjord met zijn smalle hoge ingang, het gezellige kunstenaarsdorpje Henningvaer, de Nusfjord (Museum dorpje) en allerlei idyllische ankerplekken. Afhankelijk van weer en wind steken we op een gegeven moment over naar de Ofoten en ankeren  daar nog op een droomplek.

Het programma voor de Lofoten is flexibel. We kijken welke fjord, plek goed bereikbaar is en gunstig ligt voor de wind.
Uiteindelijk komen we 10 augustus ’s avonds of 11 augustus ’s morgens in Bodø aan. Dit is het eind van een reis die je niet snel zal vergeten!

Data: 31 juli- 11 augustus 2021
Aan boord: 31 juli om 12.00 uur in Tromsø
Van boord: 11 augustus vóór 12.00 uur in Bodø
Mijlen: ca. 350
Prijs: € 1395/ € 1495*

Aantal dagen: 12

*De hoogste prijs is p.p. voor een plek in een van de twee middenhutten met eigen douche en toilet. De vier 2-persoons voorhutten delen 2 toiletten en 2 douches.

HOE KAN IK BOEKEN?

 

!! Met zeilen zijn we altijd afhankelijk van weer en wind! Houd bij het boeken van de thuisreis altijd rekening met een eventueel verlate aankomst. Boek je vlucht aan het eind van de ontscheping dag of liever pas de volgende dag. Via Internet zijn er allerlei overnachtingsmogelijkheden te boeken!!

 

Go top