Bodø – IJsland 2021

B9 Bodø – IJsland (Akureyri)
14 – 25 augustus 2021

Deze prachtige zeilreis begint in Bodø, waar je op 14 augustus om 12.00 uur aan boord komt.
We steken eerst over naar het zuidelijkste puntje van de Lofoten: we bekijken of we nog langs een van de kleine eilandjes daar kunnen gaan. Alles is afhankelijk van weer en wind! Dan bekijken we de weerkaarten nauwkeurig om een goed moment uit te zoeken om de oversteek naar IJsland te maken. Dit wordt en echte zeereis met grote kans op walvissen! We varen langs Jan Mayen en wie weet kunnen we dat nog bezoeken ( rond het eiland is vaak mist, maar misschien hebben we geluk!). Dan gaat het verder richting IJsland. Voor dat we daar aankomen gaan we graag nog even naar het vriendelijke eilandje Grimsey, waar de poolcirkel overheen loopt..!
Afhankelijk van de tijd die we nog hebben, zoeken we nog een paar idyllische ankerplekjes aan de noordkust.

Deze heerlijke zeilreis eindigt in Akureyri.
Van hieruit gaan er vluchten naar Reijkjavik en verder. Je kunt ook een bus nemen, of evt. een auto huren. Sommige gasten ( met wat tijd) knopen er op IJsland nog een andere vakantie aan vast. ( Als je er dan toch bent…)

Data: 14 – 25 augustus 2021
Prijs: € 1295/ € 1395* p.p.

*De hoogste prijs is p.p. voor een plek in een van de twee middenhutten met eigen douche en toilet. De vier 2-persoons voorhutten delen 2 toiletten en 2 douches.

Mijlen: ca. 800
Aantal dagen: 12

HOE KAN IK BOEKEN?

NB:
Aan boord: zaterdag 14 augustus om 12.oo uur in Bodø
Van boord: woensdag 25 augustus vóór 12.00 uur in Akureyri

 

!! Met zeilen zijn we altijd afhankelijk van weer en wind! Houd bij het boeken van de thuisreis altijd rekening met een eventueel verlate aankomst. Boek je vlucht aan het eind van de ontscheping dag of liever pas de volgende dag. Via Internet zijn er allerlei overnachtingsmogelijkheden te boeken!!

Go top