Cuba – Bermuda – Azoren 2018

P22. Cuba- Bermuda- Azoren (Oceaanreis)
Mijlen: 2600

Een reis voor de zeilliefhebber in warme streken..!

Laat je meevoeren met de oceaan deining, laat alles even los en geniet van de luchten, het oceaan leven, de rust en aangenaam gezelschap.

We zeilen eerst van Cuba naar Bermuda, waar we proviand inslaan. We zullen hier 1-2 dagen blijven en dan weer verder zeilen naar de Azoren.

Het eerste eiland dat we met de Anne-Margaretha zien en willen bezoeken is Flores, het meest westelijke eiland van de Azoren archipel. Even de benen strekken en genieten van dit prachtige, groene eiland. Tenslotte zetten we koers naar het eiland Faial en meren we in het gezellige plaatsje Horta af.

Bij Café Sport, dé plek waar zeilers uit de hele wereld bij elkaar komen, kunnen we terug kijken op onze oversteek.

Cuba
Een prachtige gelegenheid om een reis door Cuba te combineren met een zeiltocht met de Anne-Margaretha!
Cuba, een land waar we altijd met warme gevoelens aan denken, door de vriendelijkheid én vrolijkheid van de mensen, de swingende muziek en de schitterende oldtimers die het straatbeeld bepalen. Heel gastvrij is de ontvangst in de jachthaven van Santiago de Cuba, de ligplaats van de Anne-Margaretha en de opstapplaats voor de gasten die meezeilen naar de Azoren. (En de afstapplaats voor de gasten die vanaf de Galápagos Eilanden hebben meegevaren).
In het zeer levendige centrum van Santiago zijn kleurrijke terrasjes waar je natuurlijk een Cubaanse rum moet proeven. Bijna jammer dat we niet roken, want de Cubaanse sigaren zijn natuurlijk een begrip.
Bij een wat langer verblijf is een bezoek aan Havana natuurlijk erg aantrekkelijk. Er rijden veel bussen op dit traject!

Data: 13 juni- 10 juli 2018
Aan boord: 13 juni om 12.00 uur
Van boord: 10 juli vóór 12.00 uur

Aantal dagen: 28
Prijs: €1250/ € 1350 * p.p. in een 2-persoons hut
*De hogere prijs is voor een tweepersoons hut met eigen douche en toilet.

HOE KAN IK BOEKEN?

 

Go top