Noorwegen in zicht!

24 april 2012

23 april 2012

Afwisselend wind en windstiltes op de Noordzee.  Iedereen geniet en de verwachting is dat de Anne-Margaretha morgen de haven van Stavanger binnenloopt!

Heinz schreef:
Eindelijk hebben we weer goede wind uit het oosten. De motor heeft ons anderhalve dag door de windstilte naar het noorden gesleurd. Als het verder meezit komen we morgen in de ochtend in Stavanger aan. Iedereen is ingeschommeld en heeft zijn draai hier aan boord gevonden. Zelf ben ik nog een beetje aan het nachtritme aan het wennen: extra energie en inspiratie om leuke verhalen te schrijven zijn nog geblokkeerd door de moeheid. Word ik ouder, of ben ik gewoon nog aan het bijkomen van de laatste dagen?
Hoewel ik thuis best wel mis, ben ik ook aan het genieten van deze mooie zeilervaring. Wat hebben we toch een mooie schip!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + elf =

Go top