Nieuwsbrief september 2017

9 september 2017

 

Anne-Margaretha is vertrokken naar het Zuiden!
Met prachtig weer is vrijdag 1 september de Anne-Margaretha uit Spaarndam vertrokken!
“Dag (opa) Heinz, dag enthousiaste maten en gasten!!”. Nieuwe avonturen tegemoet!
Vijf weken waren we in Nederland waarin keihard gewerkt is door een groep prachtige mensen, die het schip ( en ons) een warm hart toedraagt. Zonder al die hulp was het niet zo vlot gegaan!
Inmiddels is de Anne-Margaretha bij Cherbourg voor een korte tussenstop en dan gaat het verder over de Golf van Biskaje naar Portugal!

Zijn er nog plaatsen beschikbaar?
Tot Salvador de Bahía (Brazilië) zitten we (vrij) vol, maar langs de Braziliaanse kust en vanaf Uruguay, Argentijnse kust én Patagonië hebben we nog enkele vrije plaatsen. Bel of mail even om meteen te weten of er misschien nog een plekje vrij is op jouw favoriete traject!

Last-minute aanbieding:
De reis vanaf Uruguay via Punta Arenas/Patagonië naar Ushuaia ( P14) bieden we met korting aan: voor € 895 mag je deze prachtige reis meemaken..! De snelle beslissers eerst!

Langs de Chileense kust ( P19)
Door 2 annuleringen is hier een hut vrijgekomen. Deze bijzondere reis, bij uitstek voor vogelliefhebbers (!), is een rustige zeilreis met doorgaans zuidelijke winden en een Humbolt stroom die ook van Zuid naar Noord gaat. Deze koude golfstroom zorgt voor voedselrijk water en dat trekt weer vogels aan. Ook zijn we hier al enkele keren blauwe vinvissen en potvissen tegen gekomen! Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan de mooie stad Valparaíso niet op het programma!
Kortom een “onthaastende” reis met spectaculaire vergezichten, dierenleven en kennismaking met typisch Chileense plaatsen als Puerto Montt ( startplaats) Valparaíso en Aríca (eindbestemming), naaste de prachtige onbewoonde eilanden, die in bezit zijn genomen door duizenden vogels!

Volg het schip
Bij Anne-Margaretha Live is het schip te volgen. Zijn we meer dan 30 mijl uit de kust, dan wordt het contact matiger of stopt het.
We plaatsen regelmatig updates op de site bij Vaarprogramma seizoen 2017-2018.
Daar kan je de verhalen en soms foto’s van deze 4e Wereldreis vinden.

We wensen iedereen een mooie herfst toe en wie weet tot ziens aan boord van de Anne-Margaretha, waar ook ter wereld.

Greet en Heinz

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + dertien =

Go top