NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

22 november 2015


Notice: Undefined variable: photogallery_slide in /home/customer/www/annemargaretha.nl/public_html/wp-content/themes/voyager/config/modules/backpack/photogallery/templates/block_thb_photogallery.php on line 4

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/annemargaretha.nl/public_html/wp-content/themes/voyager/config/modules/backpack/photogallery/builder_lib.php on line 40
  • Anne-Margaretha Noorwegen
  • Korhoen Noorwegen
  • droomplek-lofoten

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

Einde van een avontuurlijk jaar
De bladeren zijn van de bomen, de temperatuur laat ons nog twijfelen, maar het eind van weer een bijzonder jaar is toch echt in zicht.
De Anne-Margaretha heeft nog een leuke wedstrijd gehad met de Race of the Classics ( 4e binnen, als 6e geplaatst van de 24 schepen!) en daarna heeft ze een nagelnieuwe verstaging gekregen. De 2 masten gingen er om de beurt af en alles zag er gelukkig prima uit. De RVS verstaging is na 10-15 jr. aan vernieuwing toe, omdat ze dan zolang ( flink) belast is, dat de rek er uit is en breken mogelijk zou zijn. Dat zijn we nu vóór!

Natuurlijk zijn er altijd vele klussen te doen ( houdt nooit op…) aan boord. We willen het lakwerk ín het schip dit jaar aanpakken, dus als er mensen zijn die het leuk vinden deel uit te maken van de klusploeg: je bent welkom! Op haar ligplaats in Spaarndam staat de koffie klaar!

Seizoen 2016 Noorwegen
Het wordt een beetje ander seizoen dan anders voor ons: we varen het deel vanaf Tromsø naar Nederland ( via Groenland en Schotland) niet zelf. Een Engelse groep, waarvan we van de bemanning de meesten kennen, neemt het schip over en zeilt het tenslotte begin september naar Nederland. Spannend om dat te doen: behalve zoon Sam heeft nog niemand het schip zonder ons gevaren… We hebben er echter het volste vertrouwen in!

Dit betekent dat wij “maar” zes reizen te vullen hebben, en… die zijn al bijna vol of helemaal volgeboekt..! Het ging snel dit jaar.
S1. De reis van IJmuiden naar Noorwegen toe is vol. (Vanaf Stavanger naar Bergen ( = ca een week) kunnen er wel wat mensen mee, aangezien een aantal hier afstapt. Bel ons even om te vragen naar de mogelijkheden en voorwaarden).
S2. ! De (vogel) reis langs de Noorse kust ( 2-13 mei: Bergen-Bodo) kan nog wel een aantal mensen hebben(!)
S3. Voor de Lofotenreis is er nog plaats voor 2-3 gasten.
S5. De 1e Spitsbergenreis heeft nog één 2-pers. hut vrij en 2 losse plekken ( 1 man/ 1 vrouw).
S6. Op de 2e Spitsbergenreis is er nog één 2-pers. hut vrij.
S7.  De reis vanaf Spitsbergen, via Bereneiland naar Noorwegen is volgeboekt.

Kijk hier voor het volledige Vaarprogramma 2016!

Voor ons prima natuurlijk; voor de twijfelaars wordt het snel beslissen…

We wensen iedereen een kleurige herfst!

Zeilersgroeten,
Greet en Heinz

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 4 =

Go top