Nieuwsbrief juni 2022

13 juni 2022

Anne-Margaretha nu in Spitsbergen
Wat een blije mensen de afgelopen reizen! Al die reizen die maar uitgesteld waren, konden we nu eindelijk maken! Veel gasten hadden hun reis steeds laten doorschuiven en werden nu beloond met wonderschone reizen! Zij tevreden, wij tevreden!
We zijn nu bezig met de reis van Tromsø naar Spitsbergen. Vanwege wat oponthoud de eerste dagen, oa vanwege het weer, hebben we Bereneiland overgeslagen om toch maar zo snel mogelijk in Spitsbergen te komen.
Gisteren ontving ik dit bericht van Heinz:

“Het was gisteren (12 juni) een dag van superlatieven: Spitsbergen bereiken is al na al dat afzien een bijzondere belevenis. Maar dan de aankomst… overal humbacks/bultrugwalvissen en een paar grijze vinvissen en een groep zeehonden om het schip!! Ook veel papegaaiduikers gespot. Toen verder de Hornsund in. Er lag nog veel zee-ijs. Ankeren diep in de Sund was hierdoor niet mogelijk.
Wel zagen we veel robben op ijsschotsen drijven … en toen tenslotte ook (!) een ijsbeer die ons op een sneeuwhelling zat te begluren. Even later ging hij naar beneden en wandelde hij langs de kust… Als toetje kwam er ook een groep beluga’s langs.
Nu liggen we bij het Poolse station en gaan er zo op bezoek…”

Heel veel geluk op 1 dag..!

Onverwacht 2 plekken op de Spitsbergen 2 reis ( 5-16 juli 2022)

Geheel onverwacht moesten 2 gasten hun Spitsbergen reis 2 annuleren. We hebben dus nog 2 plekken vrij. Wil je graag mee, neem dan meteen contact met mij op. Telefonisch of per e-mail. Wie het eerst komt..!

Programma 2023

Meestal is ons programma voor het volgend seizoen ( 2023) al klaar en op de site te lezen.
Dit keer is het echter nog niet helemaal duidelijk hoe het volgend seizoen zal verlopen.
We hopen in september meer duidelijkheid te hebben en dan vertel ik dat in een Nieuwsbrief en op de site.

We wensen iedereen een heel mooie zomer toe en wellicht tot ziens aan boord!

Vriendelijke groeten,
Greet en Heinz

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =

Go top