Nieuwsbrief juni 2020

8 juni 2020

2020, een apart seizoen…

Zoals velen van onze collega’s schippers/ scheepseigenaren hebben ook wij dit jaar een “verloren” seizoen. De gevolgen van het virus zijn in onze reisbranche groot..! Noorwegen houdt de grenzen voor ons gesloten tot minimaal 20 augustus…

Je moet het natuurlijk altijd in perspectief zien ( wél gezond, nog te eten…), maar we kunnen er niet omheen, dat het een triest zeilseizoen is voor onze gasten én voor ons.
We moeten er mee dealen en proberen te bedenken wat er wel goed is .. ( bv. Heinz ervaart weer eens een zomer thuis enz.).

2021 Nieuwe reizen!
We gaan toch optimistisch weer verder met het plannen van de reizen en op de site staat alweer het Vaarprogramma 2021!
Velen van jullie die dit jaar een reis met ons zouden maken, hebben hun reis doorgeschoven naar volgend jaar. Vooral de Lofoten reizen (B3 en B8) zijn daardoor al bijna volgeboekt. Hier en daar nog een plekje.
De Groenlandreis stond nog niet op de site, of de aanmeldingen kwamen al binnen. In principe is deze reis al vol, maar je kunt op een wachtlijst, voor het geval dat…
Ook de reizen vanaf Tromsø naar Spitsbergen ( B4) en de reis van Spitsbergen naar Tromsø (B7) zijn zeer geliefd en lopen al aardig vol.

We hopen, net als jullie, dat er snel een betrouwbaar vaccin komt en dat we weer de zee op kunnen en kunnen genieten van onze vrijheid naar oa ons geliefde Noorwegen!

We bedanken velen van jullie die ons de laatste maanden een hart onder riem hebben gestoken! Het heeft ons echt goed gedaan.

Iedereen toch een heel mooie zomer toegewenst!

Greet en Heinz

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =

Go top