Nieuwsbrief april-mei 2011

22 april 2011

Nieuwsbrief april-mei 2011

De tocht

Op 20 april is de Anne-Margaretha vertrokken voor het eerste traject naar Noorwegen.
Het weer was ons gunstig gezind: zon en wind uit de juiste hoek!
Na al die maanden in Spaarndam gelegen te hebben, had iedereen er weer veel zin in.
Noorwegen is een vertrouwde plek voor ons: in het verleden hebben we hier veel gezeild en aan de westkust van Noorwegen kennen we veel mooie plaatsen!

De aankomst in Bergen is op 30 april en dan komt er alweer een nieuwe ploeg aan boord.
Dit jaar hebben we gekozen voor relatief korte trajecten ( ca. 12 dagen): zo kunnen we veel verschillende mensen meenemen en natuurlijk kan je altijd meer trajecten mee als je langer wil!

In mei zijn we 11 dagen op de Lofoten, een van de schitterendste gebieden van Noorwegen! Deze reis zit dan ook “bomvol”.!

Begin juni steken we over naar Spitsbergen. Dit is een mooie, afwisselende reis, wat betreft zeezeilen en aan land wandelen (Bereneiland). Tijdens deze tocht gaan we ook in de zuidelijke Hornsund, een diep fjord in Zuid Spitsbergen, voor anker. De kans hier ijsberen te zien is al groot!

Hier hebben we nog wel wat vrije plekken voor de late beslisser!
Ook op de Spitsbergenreizen is er nog plaats!!

Volg het schip

Zoals jullie van ons gewend zijn, is het schip weer te volgen via onze website: op de Homepage, bij de knop Reisverhalen/ Noorwegen 2011.
Op het kaartje komt een punt te staan waar we zijn en daaronder onze verhalen.

Het secretariaat is ook dit jaar weer in vertrouwde handen: Rosanne Reuland is weer het aanspreekpunt ( 06 54905202) en mails naar ons mailadres worden ook door haar behandeld. Als het nodig is, kan zij ons snel bereiken.

We wensen iedereen een mooie voortzetting van de lente toe en misschien tot binnenkort aan boord van de Anne-Margaretha!

Greet en Heinz

1 comment

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vijf =

Go top