Nieuwsbrief april 2022

10 april 2022

Nog een paar weken…
Het weer begint mooier te worden en de vertrekdatum van de Anne-Margaretha nadert..!
Het schip ligt nu nog even in Den Helder op de helling voor de jaarlijkse schilder- en inspectiebeurt. Er worden nog nieuwe kabels in de mast getrokken en dan gaan we zsm weer te water om uiteindelijk weer terug te varen naar Enkhuizen.
Gelukkig hadden we hulp van alle kanten om het schip weer tip-top te krijgen! Wat zouden we zonder deze kanjers moeten..!

Zoals elk jaar zijn de weken voor vertrek zo’n beetje de drukste weken: alle losse eindjes moeten afgerond en dan vertrekken we 25 april vanuit Enkhuizen naar de Waddenzee om vervolgens tussen Vlieland en Terschelling het zeegat uit te gaan!

Nog een paar plekken beschikbaar
Voor de heel snelle beslissers: we hebben op de 1e reis: Enkhuizen-Bergen (M1) nog 2 plaatsen beschikbaar én ook op de 2e reis: Bergen-Bodø (M2) hebben we nog 2 vrije plekken. Op de site staat alle informatie over deze 2 prachtige reizen.
Laat maar weten of je nog mee wil.

De andere reizen zijn allemaal volgeboekt!
(Sommige gasten staan al sinds 2019 op de lijst en we kunnen nu eindelijk die mooie reis maken!)

Plannen voor 2023
Natuurlijk zijn we ook al bezig met de reizen voor 2023.
Niets ligt nog echt vast, maar Groenland staat weer hoog op de wensenlijst… Als je heel graag mee wil naar Groenland is het handig om dat al snel aan ons door te geven.
Ook in 2023 richten we ons op het hoge Noorden.

We hopen van harte dat ondanks de instabiliteit in de wereld, waar we ons ernstig zorgen over maken, de reizen zonder noemenswaardige problemen plaats kunnen vinden..!

We wensen iedereen een mooi, zonnig voorjaar en wellicht tot binnenkort aan boord.

Zeilersgroet,
Greet en Heinz

3 comments

 1. Comment by Koen Borsje

  Koen Borsje Reply 10 april 2022 at 15:03

  Beste Greet en Heinz

  Groenland 2023 lijkt me geweldig!

  Mvrgr Koen Borsje

 2. Comment by berrie zweers

  berrie zweers Reply 10 april 2022 at 17:46

  hallo Heinz en Margreet, ik wens jullie een heel fin vaarseizoen. ik heb maar 1 keer meegezeild, maar het heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. ik denk nog altijd met jullie mee, als je het ruime sop kiest. lieve groet berrie

 3. Comment by Gerard de Roos

  Gerard de Roos Reply 10 april 2022 at 18:46

  Hallo Greet en Heinz,
  Wat geweldig dat jullie weer voluit kunnen met jullie prachtig expeditie-zeilschip. Ik wens jullie en de gasten (geluksvogels) een geweldig vaarseizoen toe en mettertijd zal ik zeker opnieuw opteren voor een reis.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =

Go top