Marjan kijkt terug

26 juli 2016

26 juli 2016
Op weg naar Tromsø

Wat een geweldige reis hebben we gehad, wat een machtige ervaring. Zoveel natuurschoon gezien van prachtige gletsjers tot orka’s, van ruige bergen tot bloeiende planten…. en dan nog al die vogels, rendieren enz.
Het heeft zoveel indruk gemaakt, dat het nog allemaal moet bezinken, het is nog niet mogelijk om dit volledig te kunnen beschrijven. Soms ben ik zelfs sprakeloos van al het moois wat je ziet.
En dan natuurlijk de bemanning en de bevrouwing!!! Wat een fantastische crew hadden we.
Heinz, onze kapitein, die ons veilig naar alle prachtige plekken heeft geloodst en met zoveel liefde en respect over de natuur kan vertellen. Nog steeds is hij onder de indruk. Wat fijn dat hij zoveel kennis heeft van het gebied hier en dat met ons wil delen.
Piet, onze kok, bioloog, verhalen verteller, visser, beschermer en nog veel meer. Wat een heerlijke maaltijden heb je ons voorgeschoteld en wat bijzonder dat je zoveel namen van dieren en vogels weet. En dat allemaal overgoten met je droge humor. Wat was dat lachen. Heerlijk.
Martin, onze geoloog, schoonmaker, ontbijt en toetjes verzorger en prachtige lezingen-verzorger. Ik heb enorm veel van je geleerd. Heel boeiend zoals jij ons kan uitleggen hoe het ontstaan van onze aarde heeft plaats gevonden en dat kan laten zien aan alle verschillende lagen in de stenen en rotspartijen. Steen wat er al miljoenen jaren ligt. Het is zo indrukwekkend.
Andrea, wat een kanjer van een matroos. Ook jouw kennis van alles, je lieve verzorging en heerlijke humor was heerlijk. Ik zal je tomeloze energie en enthousiasme niet vergeten.
En dan natuurlijk onze mede groepsleden, want je maakt zo’n reis natuurlijk met elkaar. Patricia, Suzanne, Arjan, Eliane, Huibert, Anneke, Jeroen en Theo: het was toppie! We zijn een beetje familie geworden. Nog één dag en dan gaan we weer uit elkaar. Dat zal even wennen zijn.
Heinz, Piet, Martin, Andrea en Greet achter de schermen, heel hartelijk bedankt.
Voor het eerst ging je familie mee, ik hoop dat het goed is bevallen! Ons in ieder geval wel.
Liefs,
Marjan

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =

Go top