Maandag 27 aug. 2012

28 augustus 2012

[singlepic id=2069 w=320 h=240 float=left] We hebben inmiddels Tromsö alweer vier dagen geleden verlaten. Na een mooie ankerplek, het piepkleine haventje van Engenes en het stille Lödingen zijn we nu op weg naar de Trollfjorden. Het weer is prachtig. We kunnen weliswaar niet altijd zeilen, maar de omgeving is zo indrukwekkend, dat ook op de motor tussen de rotsen en gigantische bergen door scharrelen ook fantastisch is.
Enige uren terug zag ik de eerste van de vinnen die we zo graag willen zien: orka’s! We belandden in een groep van 1 mannetje ( nou ja: mán) , 4 wijfjes en een jong orkaatje. Keer op keer werden we dan weer stuurboord, dan weer bakboord verrast door deze foeragerende groep! Als we te dicht bij kwamen ( of andersom…) sprong de man uit het water en draaide hij om z’n as,om… ons te imponeren? Nou, dat lukte!
De groep, Nelie, Benny, Jeannine, Natasja, Ivo,  Shetlandse Peter en vader Magnus, Vanessa, Geno, Esther, Heinz en Greet geniet van het landschap, de sfeer aan boord én het lekkere eten.
Alle thuisfronten hartelijk gegroet!
Greet

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =

Go top