Lofoten Dag 2

22 mei 2011

22 mei 2011
Vandaag vieren we de vierde verjaardag van deze reis: Heinz is weer een jaartje ouder geworden en zijn wens is: mooi weer met een lekker lopend windje.
Gisteren hebben we in de Trollfjord overnacht en bijna iedereen heeft zich gewaagd aan een pittige wandeling… Dankzij de nog erg aanwezige sneeuw kwamen enkelen met zeer natte voeten terug..;). Maar mooi, dat het was geweest!! Prachtige foto’s vanaf de bergtop van een miniscule Anne-Margaretha en een nog kleinere dinghy met Sam, die de ene vis na de andere uit het water haalt. ’s Avonds verrast Maarten ons met een heerlijke vismaaltijd. ’s Middags zijn we doorgevaren naar Svolvaer, een klein stadje met veel stokvissen die goed te ruiken zijn.
Vandaag, zondag, begint met regen, maar de weerman/vrouw belooft beterschap. De besneeuwde bergen om ons heen lokken en we gaan vanmiddag weer verder naar het zuiden.
Sam heeft op deze site bij foto’s/ Noorwegen 2011 foto’s van de reis naar Narvik gezet.
Alle thuisfronten worden hartelijk gegroet,
Greet

2 comments

 1. Comment by Gertjan Kruizinga

  Gertjan Kruizinga Reply 22 mei 2011 at 17:33

  We enjoyed a wonderful trip from Bergen to Narvik on the Anna-Margaretha. Poor winds, but very enjoyable people, beautiful weather and a fantastic ship. Crew and guest/trainees, thank you all for your pleasant company.
  We arrived yesterday from our hiking trip on the Lofoten. We went by bus from Narvik to Å i Lofoten and did walks there and near Ballstad. Marvelous scenery.
  Heinz and company, have a nice and safe journey!
  greetings
  Ria and Gertjan

 2. Comment by Ad Houbraken

  Ad Houbraken Reply 24 mei 2011 at 21:01

  En nu dus in museum/fisjkevaer Nusfjord! Ik geniet intussen thuis van de plaatjes (van de plaatsen jullie aandoen) die ik vind op internet… maar die jullie straks meebrengen zijn natuurlijk veel mooier al was het maar vanwege de begeleidende verhalen! Geniet van alle moois de 2e helft van de trip!
  Goede vaart en groet aan allen.
  Ad

  alsnog gefeliciteerd Heinz!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + vijftien =

Go top