Heinz en de roofvogel…

23 oktober 2014

Anne-Margaretha, 23 oktober 2014

Soms voel ik me op drift. Geraakt door de gebeurtenissen uit het evenwicht gebracht, maar heel soms is het ook anders: zijn de belevenissen het die je in een gevoel brengen van iets heel speciaals mee te mogen maken. Geboortes, sterven, maar ook ontmoetingen kunnen dit veroorzaken bij mij. Onverwacht. Zo sta ik vanmorgen op en hoor ik dat een kleine valkachtige roof vogel op mijn schip neergestreken is… Hij zit naast het luik van de salon onder het reddingsvlot. Uit het luik kijkend zie je hem 40cm naast je. Meestal gaan vogels op het schip dood, maar zijn blik intrigeert me en ik besluit om hem stukjes vlees aan te bieden, die hij met smaak aanneemt.
Zijn schuwheid verloren kijkt hij nu het luik in naar meer.
En zo worden wij lotgenoten op deze toch zo bijzondere reis.
Heinz

Anne-Margaretha oversteek Oceaan

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 5 =

Go top