Bereneiland (Teltvika cove)

9 augustus 2011

Een stevige NO wind heeft ons vlot van Spitsbergen naar Bereneiland gebracht. De golven waren soms heftig, zodat niet iedereen even blij was..;) Nu zijn we allemaal voldaan door de rijstpannekoeken van Maarten (en Karine) en Evgenyi haalt de ene na de andere grote vis uit het water..! Hij heeft vanavond kookbeurt, dus mag hij er iets lekker mee maken!

Vergeleken met de vorige keer hier ( 2 maanden geleden): toen was het prachtig weer en nu is het erg koud en regenachtig. Een groepje meeuwen heette ons weer welkom en kletste ons de oren van het hoofd….De sfeer is prima aan boord. Soms wat spraakverwarring, maar dat hoort bij een internationale groep als deze. Morgenochtend de oversteek naar Tromso. De windvoorspelling is ONO, dus we verwachten een vlotte reis.

Alle thuisfronten worden hartelijk gegroet,
Greet

1 comment

 1. Comment by Doortje

  Doortje Reply 9 augustus 2011 at 19:42

  een week weer thuis, Afkicken van het verslaafd zijn aan het schitterende landschap, de mooie luchten, het water en het varen. Iedere dag kijk ik even naar de foto’s.
  Jullie zijn alweer bij Tromso vertrokken, met de wind in de zeilen, hopelijk.
  Het is toch maar goed dat ik riep: een ijsbeer!! zodat we niet zijn overvallen door een ijsbeer die niet gezien was maar ons waarschijnlijk wel. Ik denk nu ook even aan de engelse jongen die is gedood door een ijsbeer en anderen zwaar gewond.Niks knuffelige Knuts die ijsberen!
  Een goede reis gewenst. Ik volg jullie op de site.
  Een zoen, Doortje

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + vijf =

Go top