Anne-Margaretha vertrekt uit Uruguay

2 december 2014

Dinsdag 2 december 2014

Punta del Este, dé badplaats van Uruguay, was een prettige plek om even op adem te komen. Oude vertrouwde gasten en bemanning stapte(n) na maanden meegevaren te zijn op de Anne-Margaretha hier van boord. Nieuwe bemanning en gasten kwamen weer vol verwachting: wat zal het volgende traject brengen?

Anne-Margaretha in PatagoniaDe zeilreis begint met ruim een week op zee naar de ingang van Patagonië: de Straat van Maggelhaen met de Chileense haven Punta Arenas, waar we ons in moeten klaren. Dan volgt naar ons idee een van de mooiste delen van de reis: Patagonië!  Deze streek hebben we al een paar keer verkend, maar de honderden verborgen caletta’s hebben nog veel geheimen prijs te geven!

Zolang we in de buurt van de kust varen, zijn we te volgen via:  Anne-Margaretha Live ! Als er via de AIS geen verbinding is, zal je het moeten doen met onze updates, hier op de site.

We wensen allen aan boord van de Anne-Margaretha een behouden vaart met hopelijk veel leuke/ mooie verrassingen!

Greet

Anne-Margaretha in Patagonia

 

1 comment

  1. Comment by Gea

    Gea Reply 4 december 2014 at 09:54

    Groetjes en een inspirerende goede reis. Voor allen in het bijzonder aan Vicky Knepflé en haar echtgenoot grtjes Gea en de cursusgenoten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 9 =

Go top