Aankomst in Longyearbyen

21 juni 2011

Aan het eind van de bijzondere 18e juni zijn we in Longyearbyen aangekomen. Na de spectaculaire ontmoeting met onze 1e polar bear ( lekker veilig vanaf Longyearbyende Anne-Margaretha) stond alleen nog een walrus op het wenslijstje van de gasten… Na een uurtje varen doken er vlak bij het schip drie walrussen op…! Ze lieten zich geduldig fotograferen en vonden ons eigenlijk wel een attractie, die ze graag even wilden volgen…. De reis kon niet meer stuk!
Hoe meer we Longyearbyen naderden, hoe mooier het weer werd. De reis eindigde dus zoals ze begon: met volle zon ( en nu precies middernacht!). We sloten de reis gezellig af en zondag ochtend 19 juni moesten we toch echt afscheid nemen van elkaar.

Het is een prachtige, bijzondere reis geweest!
Wij, de maten Ben en Maarten , Heinz en Greet maken weer schoon schip en donderdag begint de 1e Spitsbergenreis naar het verre Noorden.
Allen gegroet,

Greet

1 comment

  1. Comment by Petra Simonis

    Petra Simonis Reply 23 juni 2011 at 10:18

    Geweldig, zowel een ijsbeer als voorbijzwemmende walrussen. Ik hoop overigens niet dat de foto met uitzicht op Lonyearbuyen zojuist door jullie genomen is, zo weining sneeuw heb ik niet eerder gezien!
    Hoop dat jullie nog veel zien op jullie volgende reis. Ik zal het volgen, Petra simonis

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

Go top